Yandaşın rüyası Türkiye İş Bankası

Tam beklenildiği gibi Devlet Bahçeli de İş Bankası topuna girdi. Sahi, Erdoğan ne istedi de Bahçeli vermedi? “MHP, CHP’nin İş Bankası hisseleri için kanuni düzenleme yapılırsa desteğini verecektir....

Tam beklenildiği gibi Devlet Bahçeli de İş Bankası topuna girdi. Sahi, Erdoğan ne istedi de Bahçeli vermedi? “MHP, CHP’nin İş Bankası hisseleri için kanuni düzenleme yapılırsa desteğini verecektir. Tavsiyemiz, üzerine çöreklendiği hisselerin devredilmesinden korkmamasıdır” dedi.
Maksat, ekonomik kriz derinleştikçe, rahip Brunson’ın Amerika’ya iadesi de gerçekleşince hem gündemi değiştirmek hem de İş Bankası’nı ele geçirmek.

★★★

Ortada kullanılamayan bir hisse varken ve geliri de yokken bu kavga niye? Neyi devredeceksin Hazine’ye? Yönetim kurulu üyelikleri için mi? Zaten o üyelikler sembolik… Herhangi bir etkisi yok ki!
Zira şimdilik yok! Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak aynı zamanda damat… Yani yeni yönetim kurulu üyelerini o atayacak. Onlar ne iş yapacak? İşte o zaman etkisi anlaşılacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 698 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar