Dolar firarda!

Cumhuriyet Başsavcılıkları açıklama yaptı; “sosyal barışı, iç huzuru, birliği ve ekonomik güvenliği” diye başladı, “bu amaca hizmet eder mahiyette her türlü yönlendirici...

Cumhuriyet Başsavcılıkları açıklama yaptı; “sosyal barışı, iç huzuru, birliği ve ekonomik güvenliği” diye başladı, “bu amaca hizmet eder mahiyette her türlü yönlendirici haber” diye devam etti. Soruşturma açılacakmış.
Açılmalı da… Özellikle hileli yönlendirmeye göz açtırılmamalı. Yok bankalar batacakmış, yok döviz mevduatına el konulacakmış… Biraz düşünmeli… Yahu bankalarda döviz mi var? Neye el koyacaklar? Topladıkları mevduatı zaten kredi olarak veriyorlar. Yoksa nasıl para kazanacaklar?

* * *

İlla sosyal medyada soruşturma açılacaksa, işte Amerika Başkanı Trump’ın tweetleri orada… O okudu Türk Lirası’nın canına… Ekonomik güvenliği tehdit içeren eylem, bizzat dolar kurunun kendisi… Dolar halen firarda!
Açılan soruşturma kapsamı öylesine geniş ki, “her türlü yönlendirici” deyince insan ister istemez düşünüyor.  Soruşturma tek yönlü olmaz! Her şey çok güzelmiş gibi davrananlara, halka yalan söyleyip bilgiyi çarpıtanlara da açılacak mı soruşturma?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 702 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar