Babam sağ olsun!

Damat Berat Albayrak yönetecekmiş hazine ve maliyeyi… Türkiye’de ekonomiyi en iyi yönetecek kişinin yine Başkan Erdoğan’ın ailesinden çıkması ne büyük tesadüf değil mi? Bakan olarak isminin...

Damat Berat Albayrak yönetecekmiş hazine ve maliyeyi… Türkiye’de ekonomiyi en iyi yönetecek kişinin yine Başkan Erdoğan’ın ailesinden çıkması ne büyük tesadüf değil mi?
Bakan olarak isminin açıklanması yetti! Türk Lirası anında yüzde 2.5 değer kaybetti. Hele bir koltuğa otursun, o zaman seyret ülke ekonomisini… İyi de neden öz oğluna güvenmedi? Bilal Erdoğan’ın neyi eksikti? Ülke ekonomisini yönetemez miydi?

* * *

Gelenek ve göreneklerimize göre damada para, altın, saat falan takılır. Hadi zenginsen belki ev, araba alınır. Ülkenin maliyesini emanet etmek, hazinesini vermek nedir?
Damat Berat enerji uzmanı değil miydi? “Azıcık da ekonomiyi yöneteyim babacım” mı dedi? Enerji konusunda tez vermişti. Birden bire ekonomist mi oldu? O şimdi Türkiye ekonomisinden sorumlu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar