Ya OHAL kalkacak ya ekonomi batacak!

Bu ülkede teröre kim hizmet ediyor? Olağanüstü hale “evet” diyenler! Kim “evet” diyor? Orası belli… Zira Erdoğan tam da böyle söylemişti. Esas ilginç olan daha düne kadar öve öve bitiremedikleri...

Bu ülkede teröre kim hizmet ediyor? Olağanüstü hale “evet” diyenler! Kim “evet” diyor? Orası belli… Zira Erdoğan tam da böyle söylemişti. Esas ilginç olan daha düne kadar öve öve bitiremedikleri OHAL’i şimdi kaldıracağız demeleri.
AKP Başkanı seçim vaadini açıkladı; “Kazanırsak, 24 Haziran’dan sonraki ilk işimiz OHAL’i kaldırmak!” Şu anda kim iktidarda? Orası muamma! OHAL bitsin diye AKP’ye oy verecek var mı acaba?

* * *

OHAL teröre hizmet ederken, ekonomiyi etkilemediğine mi inanıyorsun? Önceleri “ileri demokrasi” diyorlardı. Demokrasi o kadar ileri gitti ki, gözle görünmez hale geldi. Ufukta kayboldu gitti.
Ya OHAL kalkacak, ya ekonomi batacak! Üçüncü bir seçenek yok. İki yıl içerisinde OHAL Türkiye ekonomisini içten içe kemirdi, bizi bu günlere getirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar