Her şeyi vatandaş yapsın!

Erdoğan; “Faiz lobisi üzerimize yükleniyor, boşuna yüklenmeyin avucunuzu yalarsınız” diyerek fena abandı… Lakin Merkez Bankası faizleri bir ay içerisinde 375 baz puan artırdı. Daha ne olsun, varsa faiz lobisi kesin...

Erdoğan; “Faiz lobisi üzerimize yükleniyor, boşuna yüklenmeyin avucunuzu yalarsınız” diyerek fena abandı… Lakin Merkez Bankası faizleri bir ay içerisinde 375 baz puan artırdı. Daha ne olsun, varsa faiz lobisi kesin zafere ulaştı.
“Yastığının altında doları, Eurosu olan kardeşlerim gidin paranızı TL’ye yatırın” diye devam etti Erdoğan… Bu iş yastık altındaki doları satmakla düzelecekse Merkez Bankası satsın elindeki dolarları… Merkez niye satmıyor? İşe yaramayacağını biliyor!
Yerli ve milli kardeşlerinde hâlâ dolar ve Euro olması ayrı mesele… Satmamışlar mıydı daha önce? Büyük oyunu vatandaş bozacak, doları vatandaş satacak, tankı vatandaş durduracak, darbeyi vatandaş önleyecek, vatandaş iki kişiyi daha işe alacak… Sahi Hükümet ne yapacak?

TRT KAPANSIN, PARA CEBİMİZDE KALSIN!

TRT’den Şampiyonlar Ligi finalini izliyorum. Önce ses, sonra görüntü geliyor. Senkron tutmuyor. Spiker şut diyor, iki saniye sonra oyuncu şutu çekiyor. Kurum sözde otuz yıldır maç yayınlıyor! Liyakatle değil, kartvizitle niteliksiz adam alırsan bu kadar oluyor!
Meral Akşener; “TRT’yi satacağım parasını size vereceğim” dedi… Kimseye vermesin, direkt kapatsın. Malını mülkünü satsın. Parayı bütçeye gelir yazsın. Hiç değilse ödediğimiz elektrik parası TRT payından tut, televizyon, radyo, cep telefonu, bilgisayar hatta duşa kabin bandrol ücreti cebimizde kalsın.
TRT sabah akşam AKP propagandası yapıyor. Seyredeni olmadığı için fazla işe yaramıyor. Zira AKP’nin onca yandaş kanalı varken TRT’nin esamesi okunmuyor. Peki, TRT parayı ne yapıyor? Dışarıdan yandaşa program yaptırıyor. Son 10 yıl içinde TRT 3 bin 455 adet dış yapım satın almış. Sahi 7000 personeli ne iş yapmış?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 698 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar