“Lütfen” demekle dolar düşseydi!

Bakın çok enteresan… Erdoğan, “Tüm halkıma, tüm vatandaşlarıma sesleniyorum. Lütfen kendi yerli paranızı dövize değişmeyin. Millilik budur, yerlilik budur vatanseverlik budur” dedi. “Lütfen”...

Bakın çok enteresan… Erdoğan, “Tüm halkıma, tüm vatandaşlarıma sesleniyorum. Lütfen kendi yerli paranızı dövize değişmeyin. Millilik budur, yerlilik budur vatanseverlik budur” dedi. “Lütfen” mi? Şımartıyorsunuz bizi! Valla biz bunlara alışık değiliz! Gerekirse anamızı da alıp gideriz.

* * *

Elinde doları, Euro’su, faizi olan amaç bakımından teröristti. Öyle demişti… Demek af geldi! Dolar alan yaya kalacaktı, en baba arabayı seçti. Hani faizi indirecekti? Fıtratımızda yokmuş demek ki!
Ben de İktidara sesleniyorum: Lütfen kendi yerli paranızı dövize değişmeyin. Köprü geçişlerini, tüneli, mega ihaleleri dövize endekslemeyin. Bakın ben de “lütfen” dedim. Esas millilik budur, yerlilik budur vatanseverlik budur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 530 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 620 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 454 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 491 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 703 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar