Beni öldürsünler dokunmasınlar yiğidime!

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut; “Beni öldürürler!” deyip şeker bazlı nişasta lobisinden korktuğunu dile getirdi. Erdoğan’ın medyumlar tarafından “düşünce...

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut; “Beni öldürürler!” deyip şeker bazlı nişasta lobisinden korktuğunu dile getirdi. Erdoğan’ın medyumlar tarafından “düşünce yoluyla öldürülmeye” çalışıldığını da iddia eden kendisiydi.
Daha önce “İki silahım yüzlerce mermim var. Ben ölmeden, beni vurmadan Cumhurbaşkanı’nın kılına kimse dokunamaz” çıkışını yaparken gayet bıçkındı. Halkını korumak için kullansa ya onları!

* * *

Sahi bu Cumhurbaşkanı’nın danışmanları niye böyle? Her neyse! Peki, şeker lobisinin iki silahı yüzlerce mermisi olan danışmanla derdi ne?
Nişasta bazlı şeker kullanmayın çağrısının kendisinin sonu olacağına inanıyor! Oysa bu yönetime minnettar olmaları gerekiyor. Kimse de ona demiyor ki; Güzel kardeşim ne öldürmesi, adamlar size tapıyor!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar