Paranı nasıl çar çur edersin?

Son üç yılda ülkenin yeni stadyum yapımına harcadığı para 1 milyar dolardan fazla… Yaklaşık 30 büyük stat için daha çalışma yapıldı. Milyonlarca dolarlık ihalelere...

Son üç yılda ülkenin yeni stadyum yapımına harcadığı para 1 milyar dolardan fazla… Yaklaşık 30 büyük stat için daha çalışma yapıldı. Milyonlarca dolarlık ihalelere çıkıldı.
Sadece iki haftada bir maç yapmak için bu kadar büyük statlara ne gerek var? Zira çimler bozulmasın diye maçlar dışında girilmiyor! Sadece yıllık bakım giderleri milyonlarca lirayı buluyor.

* * *

Neyse ki bütün sorunlarımız halloldu da şimdi stadyumda ibadethane gerekliliği tartışılıyor.
Millet açlıktan böbreğini satacak durumda, Cumhurbaşkanı futbol takımlarımızda kaç yabancı futbolcu oynaması gerektiği hakkında fikirlerini beyan ederken; “Hem şapel hem de sinagog olması, ayrıca mescit bulunması lazım… Seyirci var. İbadetini yapacak tabii… Statlardaki ibadethane eksikliği giderilmeli…” diyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar