115 milyar nerede?

Bugüne kadar yaklaşık 39 milyar dolar deprem vergisi topladılar, nerede diye soranı taşladılar. Kimin emriyle, paralar kim bilir nerede? Bak bu soruyu hiç cevaplamadılar.Özür dilerim, unutmuşum… Cevapladı…...

Bugüne kadar yaklaşık 39 milyar dolar deprem vergisi topladılar, nerede diye soranı taşladılar. Kimin emriyle, paralar kim bilir nerede? Bak bu soruyu hiç cevaplamadılar.

Özür dilerim, unutmuşum… Cevapladı… Zamanında Erdoğan deprem paraları ile ilgili; “Harcanması gereken yere harcadık. Bundan sonra da bu tür şeylerin hesabını vermeye zamanımız yok” diye açıklama yaptı. Sayılır mı?

★★★

Her sıkıştığında yardım talep edeceksen ülkeyi kahvedeki Adnan Dayı da gayet güzel yönetir. Sahi ülkeyi yönetenlerin Adnan Dayı’dan farkı nedir?

Parasızlıktan Merkez Bankası’nın ihtiyat akçesine bile el koyanlar sizce deprem için para mı bırakırlar?

Merkez Bankası denetime tabi kayıtlı olan 30 milyar lirayı canlı yayında göstere göstere kayıt dışı hale getirildi, bağışladığını söyledi ve herkes alkışladı. Sahi o kimin parasıydı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ağlamak yok! Fedakarlık zamanı... 29 Kasım 2023 | 535 Okunma Diyanet Mars’a mı gidecek? 28 Kasım 2023 | 621 Okunma Kör tuttuğunu öper modeli 27 Kasım 2023 | 458 Okunma Saç saç paraları havalimanlarına... 25 Kasım 2023 | 494 Okunma Patron çıldırdı! 24 Kasım 2023 | 708 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar