Süleyman Şah kumpası da önce ona gitmiş

Önce ‘tutuklanma’ şimdi de ‘atlet’ üzerinden saçma sapan bir algı operasyonudur, gidiyor. Kılıçdaroğlu’nun medyadaki sözcü ve gözcüleri son günlerde vitesi yükseltmiş, gerçek...

Önce ‘tutuklanma’ şimdi de ‘atlet’ üzerinden saçma sapan bir algı operasyonudur, gidiyor. Kılıçdaroğlu’nun medyadaki sözcü ve gözcüleri son günlerde vitesi yükseltmiş, gerçek gündemin üstünü örtmeye çalışıyor. 

Belki de dünya tarihinde örneği olmayan MİT TIR’ları ihanetiyle ilgili müthiş gelişmeler yaşanırken, bu tür suni gündemler oluşturulma çabasını anlamıyor değilim. Ama boşuna debelenmeyin, bunlar konuşulacak, araştırılacak ve gerçekler ortaya çıkacak. 

Bakın şu son bilgiye; Kılıçdaroğlu’nun 'ByLock'tan tutuklu danışmanı Fatih Gürsul ile MİT TIR’ları kumpasının organizatörü ‘Cemal’ kod adlı Süleyman Gürbüz’ün yazıştıkları tespit edildi. 

Bırakın şu atlet, don tartışmalarını da bu skandala cevap verin! 

Peki sadece cevaplanması gereken tek konu MİT TIR’ları kumpası mı? 

Gelin biraz hafızamızı tazeleyelim! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
İŞÇİ POLİSE VURUR MU? 03 Mayıs 2024 | 200 Okunma Klişeler yerle bir… 26 Nisan 2024 | 150 Okunma Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 732 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.398 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar