Muhalefetin hal-i pürmelali!

Bugün 24 Temmuz... Türkiye için yeni bir dönemi müjdeleyen 24 Haziran seçimlerinin üzerinden tam bir ay geçti. Sandık öncesi kendilerini ‘millet ittifakı’ olarak tanımlayan cephenin memleketin ahvaliyle ilgili...

Bugün 24 Temmuz... Türkiye için yeni bir dönemi müjdeleyen 24 Haziran seçimlerinin üzerinden tam bir ay geçti. Sandık öncesi kendilerini ‘millet ittifakı’ olarak tanımlayan cephenin memleketin ahvaliyle ilgili estirdiği karamsar tablo, geride bıraktığımız 30 günde yerle bir oldu.  

Sadece o karamsarlık mı, neredeyse ittifakın birleşenleri paramparça oldu... 

Bir ay önce “Ülkeyi kurtaracağız”, “Büyüteceğiz”, “AK Parti’nin yerine talibiz” diye meydanlara çıkıp, bol keseden atanların düştüğü içler acısı tablo ortada. 

95 yıllık CHP’ye bakın! Ne adayı ne de genel başkanı seçim gecesi ortalıkta gözükmedi... Ancak günler sonra sonuçları yorumlayabildiler. Onu yorumlarken de partideki yeni taht kavgasının fitilini ateşlediler. 

Aday ve başkan arasındaki özel görüşmenin mahremiyetini bile hiçe sayıp, bu kavganın argümanı haline getirdiler. 

Nereden tutulsa elinde kalan bir ilkesizlik! 10 seçim kaybeden genel başkanı çıkıp, “Kolt

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.017 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 925 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 607 Okunma DEM’e ‘Özel’ savunma 08 Mart 2024 | 278 Okunma Battal İlgezdi neler söyledi neler? 01 Mart 2024 | 1.163 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar