Aday listesine teşkilat damgası

Aday listelerinin yavaş  yavaş netleşmesiyle birlikte Türkiye, yeniden bir seçim gündeminin içine girdi. Geçtiğimiz günlerde CHP’nin  süreçte yaşadığı sancıları bu köşeye...

Aday listelerinin yavaş  yavaş netleşmesiyle birlikte Türkiye, yeniden bir seçim gündeminin içine girdi. Geçtiğimiz günlerde CHP’nin  süreçte yaşadığı sancıları bu köşeye taşımış, nasıl mental yorgunluk içinde olduklarının altını çizmiştim.  

Bir yandan parti içindeki kliklerin çarpışması, bir yandan da tek çare olarak gördükleri ittifak için İP ve HDP’yle yapılan pazarlıklar bu yorgunluğu daha da artırmış durumda. 

Ama konumuz bugün CHP değil, AK Parti! 

Siyasetin hengamesinde pek gözönünde olmasa da AK Parti listeleri çok titiz bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıktı. Mehmet Özhaseki’nin koordinatörlüğünde haftalarca yürütülen taramalar, eğilim yoklamalarıyla şekillenen ve Başkan Erdoğan’ın son rötuşlarını yaptığı liste oldukça iddialı. 

Benim en çok dikkatimi çeken konu, adaylar arasında çok sayıda siyasinin hatta il başkanının olması... 

Anlaşılan her

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 720 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.384 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 929 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar