Fox TV-Kılıçdaroğlu aday pazarlığı

İP’li yetkililerin ana muhalefet partisinin güçlü olduğu yerleri bile istemesi ile tıkanma noktasına gelen görüşmeler ite kaka devam ettirilmeye çalışılıyor. Öyle ki, Akşener’in partisi...

İP’li yetkililerin ana muhalefet partisinin güçlü olduğu yerleri bile istemesi ile tıkanma noktasına gelen görüşmeler ite kaka devam ettirilmeye çalışılıyor. Öyle ki, Akşener’in partisi Beşiktaş’ı, Kadıköy’ü, Bodrum’u bile istiyor ortağından. Eğer Mansur Yavaş direnmemiş olsaydı Kılıçdaroğlu, Ankara’yı bile İP’e bırakıyordu.

Ya CHP’nin içinde yaşananlara ne demeli?

Örneğin İzmir!

Daha önce Tuncay Özkan ve ekibinden illallah eden ve “artık ben yokum” diyerek isyan bayrağını açan Aziz Kocaoğlu tekrar devreye girdi. Artık alıştığımız “Sorumluluktan kaçmayacağım” ritüeline sığınan İzmir’in başkanı, masaya yumruğunu vurdu. İzmir’i Tuncay Özkan’a bırakmak istemeyen Kocaoğlu’nun bu çıkışı Kılıçdaroğlu’nu iyiden iyiye köşeye sıkıştırdı. Aynı durum İstanbul’da da yaşanıyor. Kılıçdaroğlu’nun sürpriz bir şekilde büyükşehir adaylığı için Ekrem İmamoğlu ismini açıklaması partinin ağır toplarını rahatsız etti. İstanbul ilçe adaylarının şu ana kadar açıklanmamış olmasının nedeni de bu. İsimlerin açıklanmasıyla birlikte parti içinde fırtınalar kopacağı kesin.

Muhalefetin içinde bulunduğu böyle bir ortamda kulağıma gelen bir başka bilgiyi de sizlerle paylaşmak istiyorum.    

CHP’nin etkili isimlerinden Erdoğan Toprak’ın eşi Ece Güner Toprak, FOX Türkiye’nin en tepedeki ismi eski siyasetçilerden Engin Güner’in kızı. Erdoğan Toprak avukat eşinin siyasete girmesini uzun zamandır istiyor. Ece hanım zaman zaman FOX TV’de yorumculuk yapıyor! Toprak Ailesi Ece hanımın Bakırköy Belediye Başkan adayı yapılması için oldukça ısrarcı. Bunun için de uzun süredir derin bir çalışma içindeler. Hatta aile fertlerinin Kılıçdaroğlu’na, “Ece hanımı aday yaparsanız FOX olarak her şeyimizle yanınızda oluruz” dediği söyleniyor.

Bakalım Kılıçdaroğlu bu teklife nasıl bir cevap verecek? En güvendiği kanal olan FOX’un desteğini kaybetmeyi göze alabilecek mi?

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.375 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 928 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma DEM’e ‘Özel’ savunma 08 Mart 2024 | 280 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar