Merhaba

Bir yere gitmedik halen medya sektöründeyiz ama kurum değiştirince böyle bir giriş yapmak artık bu işin ritüeli haline geldi.Akşam gazetesindeki hikayemizi tamamladık bundan sonra YeniBirlik gazetesinde sizlerle hasbihal edeceğiz. Yeni...

Bir yere gitmedik halen medya sektöründeyiz ama kurum değiştirince böyle bir giriş yapmak artık bu işin ritüeli haline geldi.
Akşam gazetesindeki hikayemizi tamamladık bundan sonra YeniBirlik gazetesinde sizlerle hasbihal edeceğiz. Yeni hedeflerle çok heyecan verici bir yola çıktık. Bir yanda gazetemiz diğer yanda Türkiye’nin en etkili radyoları Show Radyo ve Radyo Viva ile bıraktığımız yerden çok daha etkili bir şekilde karşınızda olacağız.

Yeni sürprizlerimiz olmayacak mı, tabii ki olacak.

Ama şimdilik müsaade ederseniz sürpriz olarak kalsın ve biz işimize dönelim!

***

BİR DOST UYARISI
Tarihin en kritik seçimlerinden biri daha yaklaşıyor. 31 Mart’ta sandık başına gidiyoruz.

Siyaset sahnesi toz duman. Siyasi partiler, çeşitli manevralarla yaklaşan demokrasi şölenine tüm ciddiyetleriyle hazırlanıyor. Bu süreçte gözler doğal olarak iktidar partisi üzerinde yoğunlaşıyor. Başkan Erdoğan başta Cumhur İttifakı olmak üzere birçok konuda teşkilatlara uyarılarda bulunuyor.

Naçizane ben de Erdoğan’ın cümlelerinden yola çıkarak bir uyarıda bulunmak istiyorum!

“Bu ne demek havaya girme, biz senin havanı indiririz. ‘Nasıl olsa belediye başkanı oldum. Kimse 5 yıl bana karışamaz, afra yapamaz.’ Yok öyle, o devir geride kaldı. Kim ki bu millete tepeden bakarsa biz o arkadaşlarla yol yürümeyiz”.

İşte Başkan Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözleri!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 720 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.384 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 929 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar