Kim bu Ekrem Müdafa?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayıyla ilgili toplantıyı izlerken aklıma CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün sözleri geldi... Ne diyordu Öz; “Bizim genel...

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayıyla ilgili toplantıyı izlerken aklıma CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün sözleri geldi... Ne diyordu Öz; “Bizim genel başkanımızın bir özelliği var... Önüne bir kasa domates koy, içinde bir tane çürük varsa onu bulup çıkarıp genel başkan yardımcısı yapıyor.”

Hak vermemek elde değil! Peki kürsüden, “İstanbul’u yönetmek için bilgiye, birikime ve deneyime ihtiyaç var. Bu özellikler de onda var” dediği Ekrem İmamoğlu gerçekte kim?

Yok yok...

Adamlarıyla karakol basıp, polisleri darp etmesini söylemiyorum. Kayyum atanana kadar FETÖ kanalı Bugün TV’nin programlar müdürü olan Cengiz Özkarabekir’e verdiği ‘ballı’ ihalelerden bahsetmiyorum.

Yargıtay’ın “Nitelikli dolandırıcılık” suçlamasıyla yeniden yargılanması kararı verdiğinden söz etmiyorum. 

Yandaşlarına verdiği 50 milyonu bulan park ihalelerini ima etm

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 923 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 607 Okunma DEM’e ‘Özel’ savunma 08 Mart 2024 | 277 Okunma Battal İlgezdi neler söyledi neler? 01 Mart 2024 | 1.162 Okunma Yapay zeka pazarlığı 23 Şubat 2024 | 345 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar