Oyun bozan Türkiye!

Siyaseten yok hükmünde olan biri, birkaç gün önce Meclis’te Türkiye’nin dış politikasını eleştirirken şu ifadeleri kullanmıştı: “Erdoğan hükümetlerinin uyguladığı...

Siyaseten yok hükmünde olan biri, birkaç gün önce Meclis’te Türkiye’nin dış politikasını eleştirirken şu ifadeleri kullanmıştı: “Erdoğan hükümetlerinin uyguladığı dış politika milli değildir, İslami ve insani değerlere de aykırıdır.” 

Aslında ciddiye alınıp, üzerine değerlendirme yapılacak bir şahsiyet değil.... Ancak ABD’nin dünden itibaren uygulamaya koyduğu Suriye’den çekilme kararını duyunca, bu zavallı demagoji için birkaç cümle kurma ihtiyacı hissettim.  

Baştan şunu net bir şekilde ortaya koymak lazım; Türkiye, bir bütün olarak Ortadoğu’da kurgulanan senaryonun ne hazırlayacısıdır, ne uygulayıcısıdır! 

Suriye sorununu kucağında bulmuş, Batı’nın vicdansızlığına inat milyonlarca sivile gönlünü açmış, akan kanın sona ermesi için araçlar yaratmaya çalışmıştır.  

Üstelik, uluslararası ilişkilerimizi etkilemeye çalışan onca provokasyona, proje terör örgütleri DEAŞ ve PKK eliyle huzuruna yönelen tehdide rağmen. 

İşte Astana, Soçi sür

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 477 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.383 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 928 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar