CHP’de Ruhani torpil!

Yerel seçim öncesi CHP’nin aday tercihleri çok tartışılacağa benziyor. Listelerde hem HDP, İP’le ittifak arayışlarının sonucu isimler, hem de parti içi dengelerin ön plana çıkardığı...

Yerel seçim öncesi CHP’nin aday tercihleri çok tartışılacağa benziyor. Listelerde hem HDP, İP’le ittifak arayışlarının sonucu isimler, hem de parti içi dengelerin ön plana çıkardığı adaylar olacak. Asıl kıyamet ise hiç kuşkusuz İstanbul ve ‘garanti’ ilçelerde kopacak.  

Bu noktada ilginç bir kulis bilgisini sizinle paylaşmak istiyorum.  

Konumuzun kahramanı Muharrem İnce’nin dünürü de olan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar... CHP’yi yakından takip edenler hatırlayacak, seçim sonrası başlayan “İnce ayaklanması”nda, Işıklar Trakya bölgesindeki delegeleri örgütlemekle görevliydi.  

Kılıçdaroğlu ve ekibi ayaklanmayı bastırınca, Işıklar’ın da yeniden aday gösterilme hayalleri suya düşmüştü.  

Ama listelerin açıklanmasına günler kala sürpriz bir gelişme oldu, haber kaynağımın aktardığına göre Özcan Işıklar “yüzde 1 milyon” yeniden aday olacak. 

Peki, ayaklanmanın bastırılmasının ardından gak diyen delegeyi disipline veren, guk diyeni

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Klişeler yerle bir… 26 Nisan 2024 | 128 Okunma Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 721 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.385 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.442 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 930 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar