FETÖ’nün 24 Haziran planı  

Özellikle 15 Temmuz işgal girişiminden sonra başlatılan kararlı mücadele FETÖ’nün belini kırmış durumda. Yanlış anlamayın, mücadele tamamlanmıştır demiyorum. Sadece beli...

Özellikle 15 Temmuz işgal girişiminden sonra başlatılan kararlı mücadele FETÖ’nün belini kırmış durumda. Yanlış anlamayın, mücadele tamamlanmıştır demiyorum. Sadece beli kırılmıştır diyorum. Çünkü, dünya terör örgütü literatüründe dahi tanımı olmayan, yapılanması çok farklı, sinsi, alçak, vicdansız ve ‘aman dilemeyen’, ‘pes etmeyen’ bir örgütle karşı karşıyayız. Yani, bunlar durmadıkça mücadele devam edecek, etmeli de... Anlık bir gaflet ve atalet çok pahalıya malolabilir. 

Durmuyorlar demiştim, işte size son örnek;  

Örgüt üyelerinin serbest kalmasını ve firarilerin Türkiye’ye geri dönmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaybetmesi hayaline bağlayan hainler, en iyi bildikleri dezenformasyon ve provokasyon için hazırlıklarını tamamladı. 

Harıl harıl sahte hesap açmaya başladılar. Bu hesaplarla, sosyal medya üzerinden seçimlere şaibe bulaştırmak için ‘siber timler’ kurdular. 

24 Haziran sabahında iki aşamalı planlarını hayata geçirecekl

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 707 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.383 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 928 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar