FETÖ’cü ‘paket’lere koruma önlemi!  

FETÖ ihanet şebekesine yönelik mücadelenin başlamasının ardından, soluğu yurtdışında alan militanlar, elebaşları paçayı kurtardıklarını sanıyorlardı. Bu millete, bu vatana ihanetlerinin...

FETÖ ihanet şebekesine yönelik mücadelenin başlamasının ardından, soluğu yurtdışında alan militanlar, elebaşları paçayı kurtardıklarını sanıyorlardı. 

Bu millete, bu vatana ihanetlerinin bir karşılığı olacağını unutarak oralarda keyif içinde yaşayacaklarını düşünüyorlardı. 

Ama Türk devleti, o alçakların peşini bırakmadı. 

En son Kosova’da paketlenen 5 FETÖ imamı gibi, bugüne kadar 83 kişi paketlenerek Türkiye’ye getirildi ve bağımsız Türk yargısının karşısına çıkarıldı.  

Tabii böyle olunca örgütte büyük bir panik yaşanmaya başladı.  

Geçtiğimiz haftalarda elebaşının çiftliğinin olduğu bölgenin FBI tarafından “üst düzey güvenlikli bölge” ilan edildiğini haberleştirmiştik.  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.264 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 925 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 607 Okunma DEM’e ‘Özel’ savunma 08 Mart 2024 | 278 Okunma Battal İlgezdi neler söyledi neler? 01 Mart 2024 | 1.164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar