ÖSO Nişantaşılı mı?

Zeytin Dalı Operasyonu’nun kime karşı, hangi şartlarda ve nasıl bir zorunlulukla düzenlendiğini analiz edemeyenler oradan oraya savrulmaya devam ediyor.   Bu savrukluğun başını ise maalesef ki anamuhalefet...

Zeytin Dalı Operasyonu’nun kime karşı, hangi şartlarda ve nasıl bir zorunlulukla düzenlendiğini analiz edemeyenler oradan oraya savrulmaya devam ediyor.  

Bu savrukluğun başını ise maalesef ki anamuhalefet çekiyor! 

Başta, saf bir ‘savaş karşıtlığı’ söylemi üzerinden Afrin operasyonuna karşı çıkan Kılıçdaroğlu ve etrafındaki klik, milletin büyük bölümünün Mehmetçiğin arkasında olduğunu fark edince ağız değiştirdi. 

Bu kez “ÖSO terörist, niye Mehmetçiği ÖSO’nun arkasına takıyorsunuz, bizim ordumuz bu operasyonu tek başına yapabilecek kabiliyette” diyerek harekatı sözde destekleyen özünde ise cephedeki ruhu parçalayan bir dil geliştirdiler.  

Tabii bu sığ, bölge gerçekliğinden uzak dayanak noktası da kısa sürede çöktü. Şimdilerde, “Türkiye’de 3.5 milyon Suriyeli yaşıyor. Onlar neden savaşmıyor?” gibi ucuz bir demagojiye sarıldılar.  

Akılları sıra Türkiye’de bir hassasiyet noktası olarak düşündükleri Suriyeli mülteciler üzerinden gayri

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 148 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.377 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 928 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar