Vurduk, ses geldi! Hepsi bu... 

Eski Türkiye’nin ruh haliydi... “ABD’ye kafa tutulamaz, o isterse istediğini yapardı”... Onlarca yıl ayakları üzerine basmayan, kendi gücünü küçümseyen, ‘bir yanağına tokat yiyince, öbür...

Eski Türkiye’nin ruh haliydi... “ABD’ye kafa tutulamaz, o isterse istediğini yapardı”... Onlarca yıl ayakları üzerine basmayan, kendi gücünü küçümseyen, ‘bir yanağına tokat yiyince, öbür yanağını dönen’ bir anlayışın ortaya çıkardığı bir psikolojiydi bu! 

O yüzden Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Türkiye’nin proaktif tavrını anlayamadılar, ‘macera’, ‘hamaset’ gibi yaftalarla kendi ruh hallerine dayanak aradılar.

Görüyoruz, yaşıyoruz... Türkiye, yakıcı sorunların arifesinde! Bakmayın bugün Afrin’de ABD’yle ve onların lejyonerleriyle karşı karşıya gelmiş gibi gözüktüğümüze.

Hendek operasyonlarından, Fırat Kalkanı’ndan beri aslında göğüs göğüse bir mücadele yürüyor bölgede! O yüzden bu mücadelenin sadece bir cephesidir Afrin ya da kurulmak istenen ‘terör ordusu’na karşı gösterilen tavır. 

Burada belirleyici olan Türk devletinin milletiyle bir bütün olarak aldığı tutumdur! Göster

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.264 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 925 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 607 Okunma DEM’e ‘Özel’ savunma 08 Mart 2024 | 278 Okunma Battal İlgezdi neler söyledi neler? 01 Mart 2024 | 1.164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar