Pozisyon alan işadamları 

ABD’deki Zarrab kumpasıyla birlikte Türkiye’deki saflar da netleşmeye başladı. Davanın ne ‘ambargo delme’ ne de ‘yolsuzluk/rüşvet’ davası olduğunu siyasete milli bir çerçeveden bakanlar net olarak...

ABD’deki Zarrab kumpasıyla birlikte Türkiye’deki saflar da netleşmeye başladı. Davanın ne ‘ambargo delme’ ne de ‘yolsuzluk/rüşvet’ davası olduğunu siyasete milli bir çerçeveden bakanlar net olarak gördü. 

Bir yanda ABD, FETÖ, CHP’nin yönetim kadrosu ve bilumum Soros’çular, diğer yanda bu ülkenin milli unsurları... 

Bakın konu ne şahıs olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır, ne de kurum olarak AK Parti! 

MHP’nin ve Devlet Bahçeli’nin tavrı net... 

Ne diyor Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Bu davayı hiçbir zaman bir polemik konusu yapmayacağız. Çünkü bu konu sadece Erdoğan’a karşı değil, Türkiye’ye karşı yürütülen bir tavırdır.” 

Siyasete soldan bakan Vatan Partisi’nin de bakışı benzer. Onlar da ABD’nin Türkiye’ye yönelik bir saldırısı olarak değerlendirip, ona göre safını belirliyor. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 354 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.379 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 928 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar