Kılıçdaroğlu, FETÖ kadar tehlikeli!   

Yaşananlar gün gibi ortada, Türkiye topyekun bir saldırının hedefi durumunda! Bunu sokaktaki sıradan bir vatandaş bile görürken CHP lideri Kılıçdaroğlu görmüyor mu? Elbette görüyor! Ama o çoktan...

Yaşananlar gün gibi ortada, Türkiye topyekun bir saldırının hedefi durumunda! Bunu sokaktaki sıradan bir vatandaş bile görürken CHP lideri Kılıçdaroğlu görmüyor mu? Elbette görüyor! 

Ama o çoktan Batı merkezlerinde planlanan alçak bir operasyonun figüranlığına soyunmuş bile... Belki de bu ve bundan önceki benzer operasyonlar için o koltuğa oturtuldu. 

“Kılıçdaroğlu, FETÖ kadar tehlikeli” başlığı, sıf çarpıcı olsun diye yazılmadı oraya... 

Şöyle düşünün; 

Türkiye’nin en köklü partisinin başında bir zat var, millet “ana muhalefet”lik görevini de partisinden dolayı kendisine vermiş. Bu zat, FETÖ kumpası olduğu artık tescillenen bir operasyonla o koltuğa oturmuş. 

Sonra... 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 661 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.383 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 928 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar