Konsolosluğun koruması da Topuz çıktı

Dört gözle hafta sonu Türkiye’den ayrılmasını beklediğimiz John Bass, her ne kadar lafı eveleyip gevelese de ABD ile vize krizine neden olan ‘ajanlar’ın kimlikleri ve ilişkileriyle ilgili her geçen gün çok...

Dört gözle hafta sonu Türkiye’den ayrılmasını beklediğimiz John Bass, her ne kadar lafı eveleyip gevelese de ABD ile vize krizine neden olan ‘ajanlar’ın kimlikleri ve ilişkileriyle ilgili her geçen gün çok ilginç bilgilere ulaşıyoruz.  

Bass, ‘kimseyi saklamıyoruz’ diyerek üstünü örtmeye çalışsa da, konsoloslukta saklanan N.M.C de en az Metin Topuz kadar kritik bir isim. İstihbarat ve operasyon birimlerinde çalışan FETÖ’cü polislere teknik-takip eğitimleri verdiği iddia edilen N.M.C, hedefleri belirleyen kişi. 

Savcılık kaynakları, MİT TIR’ları kumpasını organize eden ‘imamlar’ın konsolosluk içinde Metin Topuz’la birlikte N.M.C. ile telefon irtibatına geçtikleri ihtimali üzerinde duruyor. 

Emniyete hayalet gibi girmiş! 

Bu arada, bir diğer kritik isim Metin Topuz’un emniyet içersindeki tüm ilişkileri de didik didik ediliyor. 

17-25 Aralık sivil darbe girişiminin başaktörü polis müdürleri Yakup Saygılı, Mahir Çakallı, Mehmet Akif Üner

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir dost uyarısı 19 Nisan 2024 | 677 Okunma Erdoğan’a kimler ihanet etti? 05 Nisan 2024 | 5.383 Okunma Buna mı oy vereceksiniz? 29 Mart 2024 | 1.440 Okunma Beylikdüzü üçgeni!.. 22 Mart 2024 | 928 Okunma Dur ben hatırlatayım!.. 15 Mart 2024 | 613 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar