Ülke yanarken saç tarayanlar..

Aylardır konuşuluyor.. Mahalledeki bakkaldan milyarlık sanayiciye, emekli ablamızdan kahvedeki sohbetlere kadar her yerde, yaklaşmakta olan ekonomik sarsıntı, birer ekonomist edasında konuşuluyor..Yani geleceği belliydi, sorumlusu belliydi...

Aylardır konuşuluyor.. Mahalledeki bakkaldan milyarlık sanayiciye, emekli ablamızdan kahvedeki sohbetlere kadar her yerde, yaklaşmakta olan ekonomik sarsıntı, birer ekonomist edasında konuşuluyor..

Yani geleceği belliydi, sorumlusu belliydi, beceriksizliklerin ve yanlış tercihlerin bizi bu noktaya getireceği belliydi..

Geçen hafta ifade etmeye çalıştım, papaz Brunson Ak Parti iktidarı için, iletişim ve algı açısından can simidi oldu.. Zaten yaşanacaktı, fırsat bu fırsat, papaz krizi üzerinden oldu sana ABD'nin operasyonu..

ABD'nin tavrının katkısı yok demiyorum ama asıl sebep o değil diyorum..

**

16 yılın sonunda girdiğimiz çıkmaz sokakta duvara toslayacağımızı herkes bağıra çağıra söylerken, 5000 yıllık devlet geleneğinin hazinesini evdeki damada bağlayacak kadar ölçüsüz nobranlık, oralı olmadı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 285 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar