Müesses nizamın bekçileri..

Üç ay önceki yazısında Ak Parti iktidarının 'Müesses Nizam'ı parça parça söktüğünü söylüyordu  Murat Belge..Müesses Nizam'ın (Yerleşik Düzen) tüm değer ve...

Üç ay önceki yazısında Ak Parti iktidarının 'Müesses Nizam'ı parça parça söktüğünü söylüyordu  Murat Belge..

Müesses Nizam'ın (Yerleşik Düzen) tüm değer ve kurumlarına ilk günden savaş açan bir iktidar, Ak Parti iktidarı.. Ben onların yalancısıyım..

Türkiye'de yerleşik düzenden rahatsız kesimlerin ucu açık kredisinden beslendi yıllarca.. Her defasında yeni bir düşman koydu önlerine.. Kimi zaman CHP, kimi zaman Ergenekon, kimi zaman Balyoz, kimi zaman pkk, kimi zaman cemaat..

Üretilen düşmanlara iyi bakınız.. Toplumun değişik kesimlerinin, değişik nedenlerle rahatsız olduğu oluşumlar.. Sağcısı da solcusu da  muhafazakarı da milliyetçisi de Ak Parti iktidarı boyunca hep duygularının sömürüleceği bir etkinlik gördü..

Bu da, Murat Belge'nin ifade ettiği algının oturmasında etkili oldu:

-Ak Parti müesses nizamı yıkan ya da yıkacak güç..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 286 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar