Hiç değişmemişler arkadaş

Şöyle bir bakalım siyasete;Ak Parti hesapları gözden geçiriyor.. Cumhurbaşkanlığı için yüzde 50+1'i, ortağının desteğine rağmen alamayacağını en iyi bilen kişi Cumhurbaşkanı...

Şöyle bir bakalım siyasete;

Ak Parti hesapları gözden geçiriyor.. Cumhurbaşkanlığı için yüzde 50+1'i, ortağının desteğine rağmen alamayacağını en iyi bilen kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan.. Malumunuz kendisi bir anket kurdudur..

CHP, doğru ya da yanlış bulursunuz bilmem, belli ki ittifak mevzuunda yelpazeyi genişleterek yükselen çıtayı aşmayı planlıyor.. 2018'deki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, çatı aday olmasını istedikleri Abdullah Gül için mi yapılıyor planlar, yoksa farklı bir aday mı çıkacak, zaman gösterecek..

Saadet Partisi bir anda lider turlarına başladı.. Belli ki yeni hesapların devreye girdiği süreçte 'özgül ağırlık' hissi yaratmayı planlıyor.. Temel beyin Cumhurbaşkanı ve İYİ Parti Genel Başkanı'nın ardından ziyaretlerini sürdüreceği görülüyor..

Ak Parti için hikayenin sonuna gelindiği genel kabul görüyor.. Dolayısıyla, memleket yanarken ağzını açmayanlar, şimdilerde yeni parti kurup, sebebi oldukları sorunları çözmeyi vadedecekler gibi görünüyor..

Kim onlar? Her ne kadar perde arkasında gibi dursa da, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 285 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar