Her an her şey olabilir!

Böyle diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan.. Ne için? Yeni sistemin yapılanması için..Soruyorlar, "Yardımcılar, bürokrasideki revizyon, Bakan yardımcıları ve sistemin oturması.."Diyor ki Erdoğan;-Fazla uzun sürmez....

Böyle diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan.. Ne için? Yeni sistemin yapılanması için..

Soruyorlar, "Yardımcılar, bürokrasideki revizyon, Bakan yardımcıları ve sistemin oturması.."

Diyor ki Erdoğan;

-Fazla uzun sürmez. 10-15 gün içinde bu yapılanmayı tamamlarız. Bir de bu işin bu sistemde nihai noktası yoktur. Her an her şey olabilir. Bunu bilmeniz lazım. Atanmış olanlar da görevden alınabilir. Başarılı olmaya mahkûmuz. Başarısızlık bizim kitabımızda yoktur. Bu işin olmazsa olmazı bu.

Atananlar da her an alınabilir.. Doğaldır.. Ama iktidarda 16 yılı geçmiş, bunca acı tecrübeye tanık olmuş, çıraklık ve kalfalıktan sonra şimdi de ustalık iddiasındaki bir iktidar için, yaz-boz tahtası olabilir mi bu işler..

Evet hatası olan, evet yanlışı olan, evet yetersiz görülen gider ama bunca tecrübenin ardından biz hâlâ tercih hataları ile karşı karşıya kalabileceksek, söyler misiniz, bu nasıl ustalık?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 286 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar