Güvenlik önlemi hırsıza yaradı (!)

Malumunuz Meral Akşener'e Gaziantep'te bir saygısızlık edildi..Miting alanına insanların girememesi için her şey yapıldı, koruma polisleri bile bazı emniyet görevlilerince taciz edildi..Tuvalet ihtiyacı için bariyerin...

Malumunuz Meral Akşener'e Gaziantep'te bir saygısızlık edildi..

Miting alanına insanların girememesi için her şey yapıldı, koruma polisleri bile bazı emniyet görevlilerince taciz edildi..

Tuvalet ihtiyacı için bariyerin ardına geçen ve geçerken de "Memur bey, ben İYİ Parti'nin medya ekibindenim.. İki dakika sonra döneceğim, bilginiz olsun" diyen ve olur alan ekip bile 600 metre ötedeki kontrol noktasına kovalandı..

Cumhurbaşkanı Adayı ve eski İçişleri Bakanı sıfatına rağmen, o saatteki yoğun trafikte, üstelik polislerden rica edilmesine rağmen yol açılmayıp bekletildi..

Basın Danışmanı olan bendenizi bile sahne tarafına, canlı yayın aracının olduğu bölgeye sokmamak için epey gayret gösterildi.. Ama gazeteci olduğum bilinmiyor tabii..

Ve finalde de, gelirken olmayan ama giderken herhalde bir an önce kenti terk etsin diye verilen polis eskortunun yönlendirdiği güzergahta önüne duvar gibi kamyon çıkarıldı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 285 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar