Daha ne arıza olacak ki?

Türkiye siyaseti 16 yıllık AKP iktidarının ardından bugünlerde, geçmişi de aratan ilginçliklere sahne oluyor..Siyasi partilerin kongrelerini yaptıkları bugünlerde tanık olduğumuz son kongre Milliyetçi Hareket...

Türkiye siyaseti 16 yıllık AKP iktidarının ardından bugünlerde, geçmişi de aratan ilginçliklere sahne oluyor..

Siyasi partilerin kongrelerini yaptıkları bugünlerde tanık olduğumuz son kongre Milliyetçi Hareket Partisi'nin kongresi..

Cumhurbaşkanı adayı çıkarmayan bir siyasi liderin, yıllardır mücadele ettiği Recep Tayyip Erdoğan'ı, kongredeki konuşmasında bir umut gibi sunması, siyaset bilimi açısından ayrıca incelenmesi gereken bir durum..

Ancak ben Devlet Bahçeli'nin yaptığı konuşmada altını çizdiği bir noktayı anlamaya çalışıyorum..

"Cumhurbaşkanı seçiminde adayımız aksi ve arızi bir gelişme olmadıktan sonra Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır."

Bu sözler aynıyla Devlet Bahçeli'ye ait.. Beklentinin ötesinde, henüz kendisi bile 'Adayım' demeyen bir siyasetçiyi aday göstermek de ilginç bir durum olsa da, asıl önemli nokta, "Aksi ve arızi bir durum olmadığı sürece" ifadesi..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 285 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar