Başka 1 kurultay...

Çok sayıda Kurultay izledim.. Gerçi adını kongre koyanlar da var ama 'Kurultay' Türk tarihinin kıymetlisi..İYİ Parti Kurultayı'ndan haberdarsınız.. 'Meslektaşlarımın' değil, 'Mesleğimin...

Çok sayıda Kurultay izledim.. Gerçi adını kongre koyanlar da var ama 'Kurultay' Türk tarihinin kıymetlisi..

İYİ Parti Kurultayı'ndan haberdarsınız.. 'Meslektaşlarımın' değil, 'Mesleğimin şartlarının' perdelemeye çalıştığı kurultayı izlemeyen kalmadı.. İddialı bulmayın bu sözümü.. Mesleğimin içinde bulunduğu şartların dayatmasıyla perdelenmeye çalışılması, İYİ Parti Kurultayı'nın daha çok yayılmasına neden oldu..

***

Yazılacak o kadar çok şey var ki.. Ama sosyal medyada da ifade ettim.. "Mesafeli durun" diyen yöneticisine rağmen salona kamera gönderen meslektaşlarıma da, haberde kullanılmayacağını bildiği halde, izin günü olmasına rağmen, kameramanıyla anlaşıp kurultaya gelen meslektaşıma da haksızlık etmek istemem.. O yüzden, toptancı bir bakışla gazetecilerin suçlanmasına gönlüm razı değil..

Hepsi var olsun.. Biz gerçekten kendimiz için bir şey beklemiyoruz.. Sözümüz açık; Mevzubahis Vatan.. Gerisi herkesin kendi kararı..

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 285 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar