10 milyonda bir; Binali Yıldırım

Tayyip Erdoğan, seçimi kazanıp, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni aldıktan sonra oturdu, düşündü, taşındı, önemli adımlar atmaya karar verdi..Deniz yolunu daha etkin kullanmanın İstanbullular...

Tayyip Erdoğan, seçimi kazanıp, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni aldıktan sonra oturdu, düşündü, taşındı, önemli adımlar atmaya karar verdi..

Deniz yolunu daha etkin kullanmanın İstanbullular için iyi olacağına karar verdi.. İstanbul Deniz Otobüsleri İşletmesi bu yüzden önemliydi.. Özel işler yapılmalı ve İstanbullularda güzel izler bırakmalıydı.. İktidara böyle yürüyecekti..

Parti kadrolarında yeterli insan sayısı, denizde kum gibiydi.. Tayyip Erdoğan çevresindeki "binlerce" kişi arasından O'nu seçti..  Dedi ki; Binali Yıldırım..

Her ne kadar bu görevden usulsüzlük nedeniyle alınmış olsa da, olsundu.. Binlerce kişi arasından, bu büyük atılıma layık görülmüş tek kişiydi..

**

Yıllar geçti.. O İDO özelleşti.. Bugünlerde de seferleri durduruyor..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 285 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar