Bu rezillik benim...

Amerika'nın çevremizi de cehenneme çeviren Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş Başkanı "Ben" olduğum için, bugün ABD ile yaşanan krize dair söz söyleme hakkım yok..Irak'ta on binlerce Müslüman kadına...

Amerika'nın çevremizi de cehenneme çeviren Büyük Ortadoğu Projesi'nin eş Başkanı "Ben" olduğum için, bugün ABD ile yaşanan krize dair söz söyleme hakkım yok..

Irak'ta on binlerce Müslüman kadına tecavüz eden Amerikan askerleri ülkelerine sağ salim dönsünler diye dua eden "Ben" olduğum için, yaptırım krizine dair söz söyleme hakkım yok..

Danışmanım benim için Amerikalılara "Süpürmeyin, kullanın" diyecek kadar arsız olduğu için, ABD'nin küstahlığına edecek sözüm yok..

Memlekette köprü ücretlerini, tünel ücretlerini Amerikan Doları'na endekslediğim için, bugünkü ABD küstahlığının Dolar'ı tırmandırmasına söz edecek yüzüm yok..

Amerikan şirketi ve devletinin, 8 sayfalık şeker raporunu emir telakki edip, 80 yıllık millî servet 'Şeker Fabrikaları'nı haraç mezat sattığım için, ABD'ye laf etmeye mecalim yok..

Askerimizin başına çuval geçirdiklerinde dahi, nota vermeyip, üstüne de "Müzik notası değil bu" diye milletim ve onuruyla alay ettiğim için, Bakanlarıma uygulanan yaptırıma itiraz etmeye hakkım yok..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Seviiim koş.. ben de FETÖ'cüymüşüm!" 04 Şubat 2021 | 2.504 Okunma Nene Hatun'un basma fistanı 06 Aralık 2020 | 286 Okunma Yok böyle ihale! 26 Kasım 2020 | 683 Okunma Millet "kandırıldık" deyince ! 10 Kasım 2020 | 1.431 Okunma Sayanlara, saymayanlara! 02 Ekim 2020 | 119 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar