Yavruları da çok akıllı

Çocukların hayallerini süsleyen akülü arabalar öyle bir dönüşümden geçti ki tasarımları mini olmasa gerçeğinden ayırt etmek mümkün değil. Temel sürüş kavramlarını daha 5...

Çocukların hayallerini süsleyen akülü arabalar öyle bir dönüşümden geçti ki tasarımları mini olmasa gerçeğinden ayırt etmek mümkün değil. Temel sürüş kavramlarını daha 5 yaşlarında aşılayan bu yeni nesil araçların bazılarında tablet bile var. Bluetooth’u, USB ve SD kart girişleri de olan arabaların tekerlekleri ise plastiğin aksine yumuşak malzemelerden tasarlandı. Normal arabalar gibi bunlar da anahtarla çalışıyor, etrafı led farlarla aydınlatıyor. Kanserojen maddelere karşı tüm kimyasal testlerinden geçen orijinal lisanslı bu araçları masaya yatırdık.

FORD RANGER RAPTOR PİKAP

24 voltluk çift aküye sahip bu araç saatte 9 km hız yapıyor. Her tekerlek için bir adet olmak üzere 4 adet motor olan araçta multimedya tablet de yer alıyor. Kapıları ve bagajı açılabilen aracın lastikleri de yumuşak alaşımlı maddelerden yapıldı. Gerçek araç boyasının kullanıldığı 2 kişilik araçta ayrıca emniyet kemeri, deri koltuklar, bluetooth’lu uzaktan kumanda, ileri ve geri vites, süspansiyon bulunuyor. Fiyatı 8.990 TL.

BMW i8

BMW’nin tüm orijinal tasarımıyla üretilen bu araç gücünü 12v4.5AH aküden alıyor. Arka iki tekerlekte bulunan 25 wattlık çift motoruyla kayma ve savrulma yapmayan aracın konsolunda USB bağlantı noktası, TFT kart okuyucu, Aux bağlantı girişi ve ekstra ebeveyn kumandası bulunuyor. Kapıları açılan ve deri koltukları olan bu araçta da yavaş kalkış sistemi, süspansiyon, LED farlar ve işleyen korna var. Kaymayan özel lasitkleri olan bu tek kişilik aracı fiyatı ise 6.300 TL.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 72 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar