Yakmama garantili ütüler

Yeni nesil teknolojisi kumaşı hiçbir şekilde yakmama garantisi verirken özel hareket sensörleri sayesinde otomatik buharlama da yapıyor. Öte yandan bazı cihazlar, kumaşın özelliği nasıl olursa olsun özel bir ayar yapmaya...

Yeni nesil teknolojisi kumaşı hiçbir şekilde yakmama garantisi verirken özel hareket sensörleri sayesinde otomatik buharlama da yapıyor. Öte yandan bazı cihazlar, kumaşın özelliği nasıl olursa olsun özel bir ayar yapmaya gerek olmadan kumaşı tanıyor ve ısısını otomatik olarak kendi ayarlayabiliyor.

Arzum AR693 Steamart Lux

Akıllı hareket sensörü sayesinde otomatik buhar vererek konforlu bir ütü deneyimi ve yüksek enerji tasarrufu sağlayan bu cihaz iyonize taban teknolojisi ile kıyafetleri ilk günkü kalitesinde koruyor. Yüksek kayganlığı sayesinde hızlı bir ütü deneyimi sunan seramik tabanlı cihaz, eğer taban yere temas ederse 30 saniye içinde kapanıyor.

3 MİLYONLUK SATIŞ

Şu an satılan 4 ütüden birini ‘akıllı ütü’ler oluşturuyor. Bu da yeni neslin, telefon ve TV dışında ütü teknolojisini de yakından takip ettiğini gösteriyor. Türkiye’de yılda 3 milyon adet civarında ütü satılıyor. Yeni bir ütü almak ya da ütüsünü değiştirmek isteyenler için bazı özel seçenekleri sizler için sunduk:

Cordless Steam Iron

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar