Ünlülerin Cep'ten güzellik tüyoları

Bu haftaki köşemizde milyonların sevdiği birbirinden renkli isimleri ağırladık ve kendilerine sağlık ve güzellik için kullandıkları mobil teknolojileri sorduk. Hepsi bu konuyla ilgili en az bir uygulama indirmiş. Spor...

Bu haftaki köşemizde milyonların sevdiği birbirinden renkli isimleri ağırladık ve kendilerine sağlık ve güzellik için kullandıkları mobil teknolojileri sorduk. Hepsi bu konuyla ilgili en az bir uygulama indirmiş. Spor salonlarına gitseler de günün farklı saatlerinde tek başlarına da antrenman yapıyorlar. Suyu düzenli içmeye, yogaya ve nefes terapisine çok özen gösteriyorlar.

HANDE ATAİZİ

Düzenli spor yapıyorum. Güne su içerek ve koşarak başlıyorum. Antrenmanlarımı iWatch saatim ile takip ediyorum. Yeniliklerin sıkı bir takipçisiyim. Ayrıca sporda bana yardımcı olan Workout App’ı da tercih ediyorum. Sağlıklı beslenmeme yardımcı olmak üzere de örnek menüler, kişiye özel besleyici ve lezzetli tarifler içeren Freeletics Nutrition uygulamasını da kullanıyorum. Uygulama, kalori ölçümü olmadan, hızlı ve görünür sonuçlar sunuyor.

AYŞE TOLGA

Sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra sağlıklı yaşam alanlarında yaptığı çalışmalarla da adından söz ettiren Ayşe Tolga, aynı zamanda nefes hocası. Teknolojiyi çok iyi kullanan Tolga: “Nefes egzersizleri için Breathhub’u, yüz bakımı için Foreo’yu, zihni sakin tutmak için Calm’ı, düzenli koşu için Nike Run’ı, yoga için Alayoga’yı, zihin ve beyin sağlığı için de Geist uygulamasını kullanıyorum.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar