Türk girişimciden 'görüntülü' buluş

Aralarında Türk girişimci Ercan Gümüş’ün de olduğu 3 genç, ABD’deki Silikon Vadisi’nde telefon ya da bilgisayara herhangi bir uygulama yüklemeden görüntülü görüşme yapabilen yazılım...

Aralarında Türk girişimci Ercan Gümüş’ün de olduğu 3 genç, ABD’deki Silikon Vadisi’nde telefon ya da bilgisayara herhangi bir uygulama yüklemeden görüntülü görüşme yapabilen yazılım icat ettiler. 11Sight adlı program, kısa sürede aralarında Fiat gibi uluslararası çapta büyük otomotiv ve emlak devlerinin de olduğu 1000’e yakın şirket tarafından kullanılmaya başlandı.

VERİLER İSTENMİYOR

Bu programın müşteri ve şirket yetkilileri arasında vakit kaybetmeden görüntülü ya da sesli görüşme başlattını anlatan Ercan Gümüş, “Programın diğer görüşme uygulamalarına göre en büyük avantajı, uygulama yüklenmediği için vatandaşın hiç bir iletişim bilgilerini paylaşmasına gerek olmaması. Ürünümüz halihazırda Hindistan’da bile kullanılmaya başlandı” diye konuştu.

VİDEO DA ÇEKİYOR

Sistem içerisinde müşterilere online bir buton sunduklarını dile getiren Ercan Gümüş, şu bilgileri verdi: “Bu butona tıklanması halinde görüntülü konuşma başlatılıyor. Aramalar aynı zamanda kayıt da edilebiliyor. Program dahilinde aynı zamanda mesajlaşma, fotoğraf ve video çekimi de yapılabiliyor. Arama geçmişi bile görüntülenebiliyor.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 65 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 191 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 200 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar