Teknolojide ramazan bereketi

Salgın nedeniyle bu yılki Ramazan ayını maalesef evlerimizde geçireceğiz. Ancak birlik ve beraberliğin her şeyin önüne geçtiği bu zorlu süreçte büyüklü küçüklü yüzlerce şirketin topluma faydalı olma adına bir şeyler yapmaya çalışması dünyaya örnek olacak nitelikte.

Yapılan yardımlar haricinde hemen her sektörde kampanyaların ardı arkası kesilmiyor.

Bu haftaki yazımızda Teknosa, Medimarkt, Vatan Bilgisayar gibi teknoloji perakendecilerinin ve Hepsiburada, Gittigidiyor gibi e-ticaret devlerinin Ramazan ayına özel yüzde 55’e varan cihaz indirimlerini inceledik.

ATEŞ ÖLÇERDEN TELEFONLARA...

Bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan cihazların başında dijital ateş ölçerler, tansiyon aletleri, kalp atışını takip eden akıllı saat ve bileklikler, bluetooth’lu ve yağ ölçerli hassas basküller, ekmek yapma makineleri, hamur yoğurma aletleri, fırınlar, tost makineleri, çay makineleri ve blenderlar geliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar