Tansiyona uzaktan takip

Acil müdahale edilmezse kalp krizi ve felce yol açan tansiyon için devrim niteliğinde akıllı cihazlar geliştirildi. Özel uygulamaları ile telefona ya da tablete bağlanan cihazlar kan basıncı, kalp ve nabız ritmi gibi anlık verileri istendiği anda doktora gönderebiliyor.

Bu da en doğru müdahaleyi vakit kaybetmeden yapmayı sağlıyor.

Dijital dönüşümle birlikte tansiyon aletleri öyle bir akıllandı ki, kablosuz internet ya da bluetooth üzerinden telefon ya da tablete bağlanıp sonuçları ne kadar uzakta olursa olsun anında doktorla paylaşmaya olanak sağlıyor. Bir başka değişle milyonlarca tansiyon hastasının uzaktan takibi kolaylıkla yapılabiliyor. Bu teknolojiyle birlikte kalp krizinin ve felcin en önemli sebeplerinin başında gelen hipertansiyonun kısa sürede kontrol altına alınması amaçlanıyor.

VAKİT KAYBI YOK

IOS ve Android işletim sistemlerine uygun özel uygulamaları olan kablosuz cihazlar sayesinde acil müdahale için vakit kaybının önüne geçilirken, anlık yeme içme ile ilgili de hızlı çözümler üretilebiliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar