Sinema ve tribünü eve taşıdılar

Pandemi sürecinde kapalı olan sinema ve tribünlerin özlemini yeni nesil akıllı ses sistemleri dolduruyor. Bulunduğu salona göre akustiği ölçerek sesi eşit miktarda dağıtan bu cihazlar, TV ile birlikte bilgisayar ve oyun...

Pandemi sürecinde kapalı olan sinema ve tribünlerin özlemini yeni nesil akıllı ses sistemleri dolduruyor. Bulunduğu salona göre akustiği ölçerek sesi eşit miktarda dağıtan bu cihazlar, TV ile birlikte bilgisayar ve oyun konsollarıyla da uyumlu çalışabiliyor. Bluetooth sayesinde uzaktan kontrol edilebilen bu sistemlere sahip olmak için ciddi ücretler ödemenize de gerek yok. Ancak alırken cihazın tüm akustik testlerinin yapıldığını belgeleyen sertifikalarına ve Dolby Digital özelliklerine bakmanızda fayda var.

UYUMLULUĞA DİKKAT!

Satın alacağınız ev sinema sisteminin kullanacağınız alana uygun olmasına dikkat edin. Çünkü salonunuz ufaksa gereksiz yere güçlü bir sistem alıp boşuna iki katı fiyat ödemeyin. Cihazın TV ile uyumu da çok önemli. Bu yazımızda fiyatı 2 bin TL’nin altında olup gerek film, gerekse spor müsabakalarında en doğru ses efektlerini en doğru açıdan sunan cihazları önünüze getirdik. Halihazırda Gittigidiyor, N11 ve Hepsiburada’da bu cihazlar için yüzde 30’a varan indirim de başladı.

ANKER SOUNDCORE INFINI

Film, diyalog ve müzik modu olarak üç ayrı ses düzeniyle gelen cihazın ses çıkış gücü 100 Watt. Gücü artırmak için seslerin bas frekanslarını gerçek zamanlı olarak analiz edip geliştiren özel Bass On teknolojisiyle donatılan cihaz, orta seviye konuşmaları bile tüm tınısıyla yansıtabiliyor. Bluetooth’lu cihazın fiyatı 1.999 TL.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar