Sıcaklara 'zeki' çözüm

Yapay zeka teknolojisi klimaların da içine girmeyi başardı. İnsan ve hayvanı ayırt eden, mekan boş olduğunda tasarruf moduna geçen, havadaki virüsleri yok eden cihazlar uzun taksit ve garanti süreleriyle dikkat çekiyor...

Direkt yüze üfleyen klasik klima dönemi yapay zekanın gelmesiyle artık tamamen tarihe karıştı. Mekanda kaç kişi olduğunu, vücut sıcaklıklarını, ortamdaki bakteri durumunu ve evcil hayvanları anında tespit edip ona göre çalışan klimalar, tasarrufta da sınır tanımıyor.

Kablosuz internet sayesinde mekanın dışından bile rahatlıkla kontrol edilebilen bu özel cihazları sizler için araştırdık. Hepsinin birbirine karşı üstün özellikleri olan klimaların fiyatları 3500 liradan başlıyor.

Mitsubishi Legendera

Bu cihaz yapay zeka özelliği sayesinde insan ve evcil hayvan arasındaki farkı algılayarak havayı yönlendiriyor ve sıcaklığı dengeliyor. Ortamda kimse olmadığında enerji tasarrufu için sıcaklık ayarı da yapan klima, toz, yağ, sigara dumanı ve karbon gibi maddelerin birikmesini de engelliyor.

Fiyatı: 11500 TL

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar