Online yılbaşı

Bu yılbaşını pandemi nedeniyle evlerimizde geçireceğiz. Tüm mekanların kapalı olacağı bu süreçte dünyanın en sakin yeni yıl kutlamalarına şahit olacağız. Sokağa çıkma...

Bu yılbaşını pandemi nedeniyle evlerimizde geçireceğiz. Tüm mekanların kapalı olacağı bu süreçte dünyanın en sakin yeni yıl kutlamalarına şahit olacağız. Sokağa çıkma yasağı 31 Aralık saat 21:00 itibarıyla başlayacak, 4 Ocak saat 05:00’te sona erecek. Arkadaşlarımızla ve akrabalarımızla görüntülü olarak hasret gidereceğiz. Ama en güzel tarafı da bu özel günü bir türlü ailesiyle geçirmeyenlerin yeni bir yıla birlikte ‘merhaba’ diyecek olmaları. 

SON İNDİRİMLER 

Her ne kadar 4 duvar arasında kalınacak olsa da dijital çözümler sayesinde binbir türlü etkinlik, evlerimize kadar gelecek. Sevilen pek çok sanatçının online konserleri, oyunlar, çekilişler, yarışmalar ve yüzlerce alışveriş kampanyası sizleri karşılıyor olacak. Kasımdan bu yana düzenlenen indirim kampanyalarını kaçıranlar için de yılın son fırsatları değerlendirilecek. Evet, yılbaşına sayılı günler kala hazırlanan bazı ilginç online etkinlikleri ve kampanyaları sizler için derledik.

ÇEKİLİŞ ÇILGINLIĞI

Yılbaşının elbette en büyük heyecanı Milli Piyango çekilişi... Büyük ikramiye ise tam 100 milyon lira. Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bilet alamayan vatandaşlar artık ‘millipiyangoonline.com’ adresinden online olarak bilet temin edebiliyor. Tam bilet 100 lira, yarım bilet 50 lira, çeyrek bilet ise 25 lira olarak belirlenmişti. Ayrıca Vodafone online müşterileri, her 120 liralık alışveriş için bir hediye çekilişi hakkı kazanıyor. Çekilişte 1 kişiye Hyundai i20, 5 kişiye Redmi Note9 Pro telefon hediye edilecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 72 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar