KOÇa akıllı saat İKİZLERe gözlük

KOÇ: Yeniliklere açık, özgüveni yüksek ve çok enerjik bir burç oldukları için bu kişilere drone, USB girişli elektrikli ayak ısıtıcı, akıllı saat, akıllı bileklik, kulaklık, oyun...

KOÇ: Yeniliklere açık, özgüveni yüksek ve çok enerjik bir burç oldukları için bu kişilere drone, USB girişli elektrikli ayak ısıtıcı, akıllı saat, akıllı bileklik, kulaklık, oyun, mouse, bluetooth hoparlör ya da kahve makinesi alabilirsiniz.

BOĞA: Boğa burcunda olan kişiler, evde vakit geçirmeyi ve yemeyi içmeyi aşırı sevdikleri gibi tamirat ve tadilat işlerine de meraklılar. Bu nedenle onlar için ideal hediye seçenekleri arasında akıllı ev asistanı, 3D mini yazıcı, bluetooth hoparlör, ekmek yapma makinesi, kahve makinesi ve içinde akıllı matkap da olan alet çantası ideal seçenekler arasında yer alabilir.

İKİZLER: Öğrenmeye açık, istekli, teknolojiyi takip etmeye bayılan, hızlı düşünen ve el becerileri yüksek olan bu kişilere mini tripod, güçlü bir powerbank, projeksiyon cihazı, mini teleskop ya da sanal gerçeklik gözlüğü hediye edebilirsiniz.

YENGEÇ: Sorumluluk duyguları yüksek olan bu kişiler, koruyucu ve kollayıcıdır. Aynı zamanda nostaljiyi çok severler ve ayrıntılara çok meraklıdırlar. Bu kişilere alınacak hediyeler arasında takip cihazı, retro radyo, akıllı saat, drone ve akıllı termostat tercih edilebilir.

ASLAN: Yönetmeyi seven, gösterişe, aksesuara ve estetiğe düşkün bu kişiler teknolojiyi daha çok ‘işleri hızlandırsın’ diye yani gerektiği kadar kullanırlar. Dijitale karşı bağımlılık duyguları yoktur. Onlar için iyi bir ses sistemi, robot süpürge, akıllı ev asistanı, saç düzleştirici, el tipi akıllı masaj aleti düşünülebilir.

BAŞAK: Ayrıntıcı, pimpirikli, çok çalışkan, pratik zekalı ve eleştiri gücü yüksek bu kişilere, iyi bir takip cihazı, gece görüşlü dijital dürbün, araç içi güçlü bir şarj cihazı, akıllı tansiyon aleti, hava temizleme cihazı, aksiyon kamerası, akıllı diş fırçası ve robot süpürge alınabilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar