İşin ustalarından fenomen taktikler

Instagram’da milyonları peşinden sürükleyen fenomenler, bu işi yapmak isteyenlere işin sırrını anlattı. Hiçbirinde sanıldığı gibi tesadüfi bir başarı yok. Arkada çok büyük bir emek...

Instagram’da milyonları peşinden sürükleyen fenomenler, bu işi yapmak isteyenlere işin sırrını anlattı. Hiçbirinde sanıldığı gibi tesadüfi bir başarı yok. Arkada çok büyük bir emek yatıyor. O nedenle kimse kısa yoldan fenomen olmayı beklemesin. Ana kural hikaye, özgünlük, samimiyet, uzmanlık ve sabır... Sonrasında her şey çözülüyor.

7'den 77'ye milyonlarca kişinin yakından takip ettiği, her video ve fotoğraf paylaşımı olay olan Türkiye’nin Instagram efsaneleri Enes Batur, Doğan Kabak, Nermin Gül, Selen Esener, Selin Yağcıoğlu, Simla Canpolat, Ülkü Hür ve Yeşim Kuzu POSTA’ya konuştu. Yeni neslin en büyük hayali olan fenomen olmanın sırlarını, başarmak için neleri yapıp yapmadıklarını ve hızlı takipçi kazanmanın taktiklerini tüm içtenlikleriyle yanıtladılar. Ortak kanı ise şu: ‘kendiniz olun’ ve ‘bir hikayeniz olsun’. Halk sizden mükemmellik beklemiyor. İşte ilk ağızdan fenomen olma rehberi.

NERMİN GÜL (2.5 milyon takipçi)

EĞİTİM ALIN

Herkes kendinden bir şeyler bulmak ister. Size bakarak bazen hatalarını, bazen doğrularını görürler. Samimiyetin açamayacağı kapı yoktur. Benim hikayem yemekti. Bu yolda yürümek istiyorsam teknik bilgilere de sahip olmam gerektiğini düşünerek aşçılık eğitimi aldım.

Bir süre sonra aile mutfağının dışına da çıkıp Anadolu’nun en leziz yemeklerini takipçilerimle paylaşmaya başladım. Hedefim kadınlara pratik, ucuz ve lezzetli yemekler öğretmekti. Geldiğim noktaya samimiyetim, sevgim, azmim ve sabrımla ulaştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar