Gözüm üstünde çocuğum

Çocuğunuz okula ya da dışarıda oyun oynamaya gittiğinde onu her an takip edeceğiniz cihazların boyutları küçülürken güçleri daha da arttı. Artık bekleme ve şarj süreleri 20 günlere kadar...

Çocuğunuz okula ya da dışarıda oyun oynamaya gittiğinde onu her an takip edeceğiniz cihazların boyutları küçülürken güçleri daha da arttı. Artık bekleme ve şarj süreleri 20 günlere kadar çıktığı gibi gerçek zamanlı ortam sesleri de çok daha net dinlenmeye başlandı. Anlık konumlarda en ufak bir şaşmanın yaşanmadığı bu cihazların fiyatları ise 250 ile 2000 TL arasında değişiyor. SOS acil çağrı tuşu özellikleri sayesinde de hemen yakınlara ve güvenlik güçlerine haber veren bu cihazlar sayesinde gözünüz arkada kalmayacak.

MİNİ A8: Kibrit kutusunun yarısı kadar bir büyüklüğe sahip GPS özellikli bu cihaz, en az 100 SMS’li internet paketi olan SIM kart ile çalışıyor. Konum bilgisi almak istediğinizde telefonunuzdan ‘Dw’ yazarak cihazdaki SIM karta kısa mesaj göndermeniz gerekiyor. Ayrıca ‘Hm1’ yazıp ikinci bir kısa mesaj göndererek cihazın ortam dinleme özelliğini de aktif hale getirebiliyorsunuz. SOS acil çağrı tuşu da olan cihaz, böyle bir durumda hemen tanımlı numaraları aralamaya başlıyor. 12 güne kadar bekleme süresi olan cihazın fiyatı 248 TL.

GF-10: Gerçek zamanlı GPS’li konum takibi yapan bu ultra mini cihaz SIM kart ile çalışıyor. Ortam dinleme, ses kaydı, ses kontrolü ve geri arama yapan cihaz, yüksek çözünürlüklü silikon mikrofonlarıyla öne çıkıyor. iOS ve Android desteğine de sahip GF-10’da ayrıca uygulama desteği uzaktan erişim, anlık konum bilgisi gibi özellikler de bulunuyor. Kayıtlı numaraları geri arama özelliğine de sahip bu yeni nesil cihazın fiyatı 899 TL.

ALCATEL TCL MT40X: Geliştirilmiş küresel konumlandırma sistemine sahip bu cihaz sesli ve görüntü görüşme yapmaya imkan tanıyor. Ayrıca sesli ve yazılı mesaj da gönderebilen cihaz su geçirmezlik, güvenli bölge oluşturma, SOS, uyku takibi, emoji gönderme ve adımsayar gibi özelliklere de sahip. Wi-Fi, Bluetooth ve nano SIM destekli gelen cihazın 5 güne kadar bekleme süresi var. Mavi ve pembe renk seçenekleriyle gelen saatin fiyatı 1.199 TL.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar