Evli çiftlerin 'Cep'le imtihanı

BİRBİRİMİZİN TELEFON ÖZELİNE KARIŞMIYORUZECE VAHAPOĞLU (YAZAR-SUNUCU-YOGA EĞİTMENİ): Eşim ile bizim telefonlarımız normalde hep göz önünde fakat 2 yaşında oğlumuz her şeye dokunduğu...

BİRBİRİMİZİN TELEFON ÖZELİNE KARIŞMIYORUZ

ECE VAHAPOĞLU (YAZAR-SUNUCU-YOGA EĞİTMENİ): Eşim ile bizim telefonlarımız normalde hep göz önünde fakat 2 yaşında oğlumuz her şeye dokunduğu için cihazları genelde onun boy hizasından yüksek yerlere koyuyoruz. Genelde kimin cep telefonu çalışıyorsa o açar; bazen ben yetişemiyorsam eşime açtırdığım anlar oluyor. Birbirimizin telefon özeline karışmıyoruz ve şifrelerimizi bilmiyoruz.

Özeline karışmamak bence saygı ve görgü meselesi. Evli çiftlerin de aile hayatı dışında birer birey olduğunu unutmuyoruz. Ancak cep telefonuyla çok uzun süre ilgilenildiğinde çift ilişkisi olumsuz etkilenebilir. Bizim evde işim gereği benim telefonla geçirdiğim vakit maalesef daha fazla.

İZİN ALARAK BAKIYORUZ

GİZEM KÜÇÜK (İLETİŞİM DANIŞMANI): Benim telefonum aynı zamanda işim. Dolayısıyla telefonla çok aktifim. Akşam saatlerinde kızımla ilgilendiğim için cihazı çok fazla elime almıyorum. Eşimin de telefonu genelde ortada durur. Şifrelerimiz aynıdır. Ancak birbirimizin telefonlarını kullanmıyor ve açmıyoruz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar