Evinizi ucuza akıllandırın

Yılbaşına sayılı günler kala evlerinizi en ucuz yoldan nasıl akıllandırabileceğinizi anlattık. Nesnelerin interneti sayesinde artık sadece yeni yapılan konutlar değil, eski evleriniz de ortalama 1.500 TL’ye...

Yılbaşına sayılı günler kala evlerinizi en ucuz yoldan nasıl akıllandırabileceğinizi anlattık. Nesnelerin interneti sayesinde artık sadece yeni yapılan konutlar değil, eski evleriniz de ortalama 1.500 TL’ye akıllanabiliyor. Perdeden lambaya, ısıtıcıdan beyaz eşyaya kadar elektronik olan her şey uzakta olsanız da mobil olarak kontrol edilebiliyor. Cihazlar ayrıca tek bir merkezi sanal asistan üzerinden de birbirine bağlanabiliyor.

KOMUT VERİN YETER

‘Perdeler açıldıktan sonra çayım demlensin, sonra çamaşır makinesi çalışsın’ gibi komutlar verebiliyorsunuz. Akıllı ev sistemi, her elektrikli cihaz için gerekli enerji miktarını takip ettiği için, enerji tüketimi hakkında kullanıcıyı bilgilendiriyor ve nasıl tasarruf edilebileceği konusunda yol gösteriyor. Encazip.com verileriyle en uygun fiyata evlerin nasıl teknolojik hale gelebildiğini inceledik.

PRİZLER

Bu ürünlerin satış fiyatı 140 TL’den başlıyor, kurulumu ise oldukça basit. Yapmanız gereken tek şey normal prize bu cihazı takıp mobil uygulamasına tanımlamak. Cihaz otomatik olarak kablosuz internete (Wi-Fi) bağlanıyor. Peki bu bizim ne işimize yarıyor? Örneğin; bu prize ütünün fişini taktınız ve daha sonra unutup evden ayrıldınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar