Dışarıyı evinize getiren uygulamalar

Koronavirüs salgını sebebiyle evde kaldığınız için düzenli beslenmeyi, spor yapmayı, işleri yürütmeyi ve eğlenmeyi unutursanız başka türlü sıkıntılarla karşılaşacağınızı da aklınızdan çıkarmayın.

Her şeyi dışarı çıkmadan yapabilmeyi sağlayan müthiş uygulamalar var.

Bu sayede profesyoneller eşliğinde spor yapabilir, online sanat etkinliklerine katılabilir ve dünyanın her yerine sanal ortamda seyahat edilebilirsiniz. Çoğu ücretsiz olan ve evde çok keyifli vakit geçirmeyi sağlayacak bazı özel uygulamaları sizler için derledik:

Tubi TV: Herhangi bir yere abone olmadan, para ödemeden ve hukuki sorunları endişe etmeden film ve TV dizisi sunan pek çok uygulama var. Bunlardan biri de Tubi TV. Aksiyondan komediye, korkudan çizgi film ve bilim kurguya kadar yüzlerce popüler filmi ücretsiz izleme imkanı sunan uygulama her hafta yeni filmlerle zenginleştiriliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 65 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 191 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 200 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar