Can dostlarınıza akıllı çözümler

Aileden biri haline gelen evcil hayvanlarımızı bazen birkaç saat de olsa tek başlarına evde bırakmak zorunda kalabiliyoruz. Ancak her ne kadar yemeğini ve suyunu her zamanki yerine koysak da yine de gözümüz arkada kalabiliyor. İşte...

Aileden biri haline gelen evcil hayvanlarımızı bazen birkaç saat de olsa tek başlarına evde bırakmak zorunda kalabiliyoruz. Ancak her ne kadar yemeğini ve suyunu her zamanki yerine koysak da yine de gözümüz arkada kalabiliyor. İşte bu sorunu kökten çözecek yeni nesil dijital teknolojiler geliştirildi. Öyle ki nerede olursanız olun kedinizi ve köpeğinizi izleyebilir, ona mamasını verebilir, hatta birlikte oyun bile oynayabilirsiniz.

OTOMATİK MAMA HAZIRLIYOR

Skymee besleyici: Wi-Fi özelliği sayesinde her yerden kontrol edilebilen cihaz, 1 gramdan 2 kilograma kadar otomatik mama ölçümü yapabiliyor ve belirlenen miktarda yemek veriyor. ‘Skymee’ mobil uygulaması üzerinden sesli komutla da çalışabilen cihazın yüksek kalitede gece görüşüne sahip Full HD kamerası da bulunuyor. Uzaktan fotoğraf ve video çekmeye olanak sağladığı için anlık görüntüleri sosyal medyadan da paylaşmaya imkan tanıyan cihazın monitörü ve güçlü mikrofonları da var. Bu sayede hayvanınız sizi görüyor ve sesinizi duyabiliyor. Fiyatı 3.613 TL.

SureFlap Animo: Köpeğinizin tasmasına takılan bu bluetooth’lu cihaz, onun her gün aktif olduğu toplam süreyi saat ve dakika olarak izleyerek size bilgi veriyor. Bu da köpeğinizin sağlıklı egzersiz yapıp yapmadığını anlamanızı sağlıyor. Cihazı destekleyen ‘Sure Petcare Animo’ adlı uygulama da köpeğinizin kilosuna ve yaşına göre her gün kaç kalori yakması gerektiğine dair rehberlik ediyor. Uygulama aynı zamanda köpeğinizin uyku düzenini de takip ediyor. Cihazın fiyatı 1.081 TL.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 71 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar