Bilgisayarda ucuz alternatif

Koronavirüs sürecinde üretimin yavaşlaması ve döviz kurunun yükselmesi bilgisayar fiyatlarını artırınca ‘toplama bilgisayar’ en önemli tercihler arasında yerini aldı. İhtiyacınıza uygun bir toplama...

Koronavirüs sürecinde üretimin yavaşlaması ve döviz kurunun yükselmesi bilgisayar fiyatlarını artırınca ‘toplama bilgisayar’ en önemli tercihler arasında yerini aldı. İhtiyacınıza uygun bir toplama bilgisayar ile 1.000 TL’nin üzerinde tasarruf yapabilirsiniz. Peki bilgisayar nasıl toplanır, nelere dikkat edilmeli?

Salgın nedeniyle milyonlarca kişi artık işlerini evlerinden yapmak zorunda kalınca bilgisayar taleplerinde patlama yaşandı. Ancak bu süreçte hijyen standardını yakalamak için zaman zaman üretimde yaşanan duraksamalar ve döviz kurlarındaki yükseliş bilgisayar fiyatlarında yüzde 15 civarında artışı da beraberinde getirdi. Öyle ki orta segment bir bilgisayar fiyatı bile 5 bin TL’ye ulaştı. Stoklarda da uygun fiyatlı önceki modellerden çok fazla alternetif kalmayınca vatandaş kara kara düşünmeye başladı. 

EN AZ 1.000 TL CEPTE 

Eğer çok güçlü işlemciler ve aşırı hız gerektiren yüksek performanslı oyunlar oynamayacaksanız, profesyonel grafik tasarımları, mimari çizimler ya da simülasyon işleri yapmayacaksanız sizin için 2.500-3.000 TL arasında toplama bilgisayarlar hazırladık.

‘Sadece internete giriyorum, standart ofis programlarını kullanıyorum, finansal hesaplar ya da çizim yapıyorum, arada güncel online oyunlar da oynuyorum’ diyenlerdenseniz işte tam size bilgisayarlar... Üstelik markalı modellere göre 1.000 TL’yi aşan avantaj sağlayabiliyor.

NEREDEN ALINIR?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Çocuk gelişimini hızlandıran oyunlar 26 Şubat 2022 | 106 Okunma Büyüklerin 'Cep' sınavı 19 Şubat 2022 | 72 Okunma Bu girişimler ufkunuzu açacak 12 Şubat 2022 | 68 Okunma İndirimler aşka geldi 09 Şubat 2022 | 193 Okunma 2022’ye damga vuracak e-ticaret trendleri 05 Şubat 2022 | 201 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar